Elektrische materialen

Kemp

De POWER STRIP is met slechts één doel ontwikkeld. De best mogelijke verdeeldoos voor uw audio/video installatie! Al onze ervaring, jarenlange ontwikkeling en eindeloze vergelijking met tal van bekende en exotische verdeeldozen waren hiervoor nodig. Het resultaat kan iedere vergelijking doorstaan. Op de eerste plaats wat betreft de geluids-/beeldkwaliteit maar ook wat betreft de mechanische constructie waarbij uitsluitend zeer hoogwaardige materialen worden toegepast. Met de POWER STRIP realiseert u op een eenvoudige manier een indrukwekkende verbetering van uw gehele audio/video installatie!

Leverbaar 4, 6 en 8 voudig

Hoogwaardige stopcontacten met randaarde en fase indicatie

Sterbedrading met KE-POWER WIRE

16 A input connector voor maximaal aansluitcomfort

Afgeschermd tegen EMI/RFI door een solide aluminium behuizing

Behuizing is nog extra verstevigd met bitumenplaten

Parallel noise filter (SNS MODULE)

WA-Quantum en Creaktiv Systems Chips

3 Voudige beveiliging tegen piek- en inductieoverspanning

Geen dynamiekbeperkende schakelaar en zekering

Maximale belasting 3800 Watt

Afmetingen: 85 x 50 x 430/530/630 mm

Ook leverbaar met montageplaatjes

Standaard 1.5 m HI POWER CORD aansluitkabel meegeleverd

 

4 voudig powerstrip met 1,5 meter Hi-Powercord en rubber voeten € 495,00

6 voudig powerstrip met 1,5 meter Hi-Powercord en rubber voeten € 595,00

8 voudig powerstrip met 1,5 meter Hi-Powercord en rubber voeten € 695,00

Bovenstaand is ook leverbaar zonder of met andere lengtes cord

Kemp powerstrip plus

24 Karaats vergulde Schuko stopcontacten met faseindicatie

Elk stopcontact is uitgevoerd mer sterbedrading; KE-POWER WIRE

Ingangsconnector met 16 A massieve vergulde contacten

Ingang opgevuld met AATmix (mineralen & edelstenen) en hars

Perfect Sound Damper Feet

Geen dynamiekbeperkende zekering en schakelaar

Alle contacten zijn behandeld met DeoxIT and SilClear

WA-Quantum Power Chip intern

Zeer robuuste RVS behuizing voorzien van poedercoating

Afgeschermd tegen EMI/RFI

Shunt filters SNS MODULE and QA MODULE

3 Voudige beveiliging tegen piek- en inductieoverspanning

Belastbaar tot 3800 Watt @ 230 V

Op verzoek leverbaar met montagebeugels

Standaard geleverd met 1.5 m POWER CORD PLUS

4 voudig powerstrip plus met 1,5 meter Powercord plus € 895,00

6 voudig powerstrip plus met 1,5 meter Powercord plus € 995,00

8 voudig powerstrip plus met 1,5 meter Powercord plus € 1095,00

 

 

Essential audio tools

Mains Multiplier 5 met 5 contacten / 2 gefilterd (HF parallel filtering) € 379,00

Mains Multiplier 7 met 7 contacten / 3 gefilterd (HF parallel filtering) € 529,00

Mains Multiplier 8 met 8 contacten / 4 gefilterd (HF parallel filtering) € 649,00

Mains Multiplier 6+ met 6 contacten / 2 gefilterd(gescheiden common mode filters) € 899,00

Mains Multiplier 8+ met 8 contacten / 4 gefilterd (gescheiden common mode filters) € 1299,00

Filtered Muliplier 8 met 8 contacten / 6 gefilterd (2 gescheiden common mode filters, 4 dc-blokkers)      € 2799,00

‘Star-wired’ fase, nul en aarde voor de beste prestatie. Groep I met vier aansluitingen voor apparaten die veel stroom vragen. Groep II met vier apart gefilterde aansluitingen voor apparaten die weinig stroom vragen of voor digitale bronnen. Unieke aardebrug-selector voor externe ‘alleen-audio’-aarding. Slimme indicator waarmee u kunt zien of de stekker op de juiste wijze is aangesloten. Alle acht aansluitingen worden beschermd door de ingebouwde Pulse Protector.

Stekkerblok Filtered Multiplier FM8

Acht aansluitingen waarvan 2 ongefilterd, 2 gefilterd voor bronnen die gemiddeld stroom afnemen en 4 gefilterd voor bronnen die relatief weinig stroom afnemen, zoals cd-spelers, tuners, draaitafels et cetera. Fase-indicator. Separate aardeaansluiting. DC-blocker om storende gelijkspanning op het lichtnet te elimineren. Pulse Protector is ingebouwd.

 

 

Netsnoeren

Zonder het te merken bevinden we ons in een zeer vervuilde omgeving. Overal om ons heen zijn velden, ontstaan uit stromen door geleiders. Elektromagnetische interferentie is niet zichtbaar voor ons, maar het is er gewoon. Elk apparaat dat gebruik maakt van energie, veroorzaakt fluctuaties op het netwerk in de vorm van pieken of spikes, of veroorzaakt een variatie in de velden in de lucht. De effecten treden op rondom het apparaat zelf en de netvoeding, maar ook ver verwijderd van de bron zijn de velden nog steeds meetbaar. Dit kan alleen worden gemeten met geschikte apparatuur, niet met onze oren.

De algemene gedachte is dat afgeschermde netsnoeren de aangesloten apparaten beter beschermen tegen invloeden van buitenaf, en dat is waar. Maar veel belangrijker is dat het veld, gecreëerd door de fluctuerende stroom in de voedingskabel zelf, interlinks in de buurt niet bereikt. Interlinks transporteren kleine signalen naar apparaten met een hoge ingangsweerstand, dit maakt de signalen uitermate gevoelig voor storende velden.

Veel netsnoeren voor audio-doeleinden zien er prachtig uit, net zoals de onze. Maar uiterlijk is niet alles! De huidige Current Conductor is een dubbelafgeschermde kabel. De buitenste afscherming is NIET van gevlochten staal, omdat een stalen screening niet functioneert als een afscherming, het is bedoeld om de kabel tegen fysiek geweld te beschermen. In plaats daarvan, hebben de Current Conductor snoeren  een hoge dichtheid gevlochten koperen scherm met tin oppervlak voor bescherming tegen oxidatie. Onder de vertinde koperen afscherming ligt een 100% gesloten aluminiumfolie voor het onderdrukken van de hoge frequenties. In tegenstelling tot een kunststoffolie, werkt deze oplossing!

De gevlochte draden zijn geschikt voor hoge stromen ,zonder ohmse verliezen (het verliezen van energie in de vorm van warmte)  De aardedraad is aangesloten aan beide zijden, de afscherming wordt alleen verbonden aan de voedingskant, zoals het hoort te zijn. Tot slot gaven we de stekker een mooie CNC gefreesde kap.

Wanneer moet je deze kabels gebruiken? Als het aan ons ligt overal! Het uiterste effect kan worden verkregen wanneer alle netsnoeren worden vervangen. De externe velden zullen dan veel lager zijn, tot aanvaardbare waarden en minder storing veroorzaken.

Netsnoeren dicht bij interlinks zijn nog belangrijker. Zij moeten worden vervangen, met name wanneer het signaal tussen de apparaten via ongebalanceerde (RCA / phono pluggen) loopt. Wanneer netsnoeren parallel aan signaalkabels lopen of wanneer een signaalkabel afkomstig is van of naar een phonotrap, dan is het plaatsen van de Current Conductor sterk aanbevolen.

Omdat de totale weerstand  lineair evenredig is met de lengte van de kabel, kan de lage weerstand van onze Current Conductor ook n uw voordeel werken wanneer grote afstanden moet overbruggen.

Maar wat kan je nu eigenlijk verwachten? Het resultaat van experimenteren met onze netsnoeren kan variëren van kleine veranderingen tot grote verrassingen. De meest gehoorde verbetering is de rust in de stille delen van de muziek en merkbaar meer details en meer holografisch geluidsbeeld. Een hoge kwaliteitsopname met gemiddeld een laag volume en een hoge dynamiek zullen het meest van de verlaagde achtergrondruis profiteren. Deze achtergrond is het meest beschreven door onze gebruikers als “donker” en “diep”.

 

Essential Audio Tools

 

Prijslijst ongewijzigd vanaf 22 juli 2017

Current Conductor L

Dubbel afgeschermd netsnoer van ‘oxigen free copper’, lengtes 0,5m, 0,75m, 1,0m en 1,5m  € 129,00    

Current Conductor L 2,0 m € 149,00      

> 2,0 m: elke halve meter langer kost € 20 (elke meter meer dus € 40 extra) € 20,00

Uitgevoerd met HC IEC stekker, meerprijs € 20 (brede apparaatstekker met horizontale contacten)       € 20,00

Current Conductor 8 Dubbel afgeschermd netsnoer van ofc voor  apparaten met ʘʘ vormig contact 0,5, 0,75, 1,0 en 1,5 m

Current Conductor 8 € 99,00  

2,0 m € 115,00

Current Conductor 8 > 2,0 m: elke halve meter langer kost € 15,00 (elke meter meer dus € 30,00 extra)

 

Kemp

Kemp Elektroniks Hi Power Cord

De HI POWER CORD is zonder twijfel één van de klassiekers in de serie power cords. Niet zomaar, zonder reden. Altijd zeer goed presterend en met een bijzonder goede prijs/prestatie verhouding. De HI POWER CORD is even goed toepasbaar in een bescheiden audio/video installatie als in de meer kostbare ‘high end’ installaties. Recenties in vakbladen en de ervaringen van veel klanten leiden meestal tot dezelfde conclusie: De HI POWER CORD presteert klankmatig beter dan veel exotische power cords waarvan vaak vooral de prijzen ‘high end’ zijn!

Eigenschappen
Diameter slechts 11 mm en soepel

Geleiders 5 x 1.5 mm²

51 multilitze OFC (koper) aders per geleider

Zeer goede afscherming tegen EMI & RFI

OFC koper om een zo natuurgetrouw mogelijk timbre te verkrijgen

Lengte 1m € 120,00

 

Kemp Elektroniks Lo Power Cord

De problemen die conventioneel (niet afgeschermde) lichtnetsnoeren veroorzaken zijn tweeledig. Enerzijds emitteren deze een 50 Hz brom tezamen met een zeer breed storingsspectrum die de overige audiobekabeling negatief beïnvloedt. Anderzijds mag de schone netspanning uit de KE-POWER SOURCE niet weer geïnfecteerd worden door storingen. Hieruit kunt U concluderen dat een conventioneel lichtnetsnoer werkt als een zend-/ontvangantenne voor storingen.
Op verzoek van onze klanten hebben we een dunnere (5 X 0.75 mm²/10 A) en flexibere versie van de KE-HI POWER CORD (5 X 1.5 mm²/16 A) op de markt gebracht, de KE-LO POWER CORD. Het resultaat is een 9 mm dikke kabel. Hierdoor is deze veel flexibeler en dus makkelijk weg te werken. De aders zijn multilitze (51) OFC (koper).
De standaard lengte van de KE-LO POWER CORD is 1.5 m en wordt geleverd met een Euroconnector (IEC 320/C22). Op bestelling zijn ook andere lengtes en connectoren leverbaar. Indien de lengte van de KE-LO POWER CORD te groot is raden wij U aan om deze aan het begin op te rollen.

Op de netstekker staat een rode punt. Dit is de markering voor fase (+) in combinatie met de Eurostekker (IEC 320/C22) volgens de CE norm. Dit betekent echter niet dat deze fase indentiek is aan de fase van Uw apparaat. Dit zult U zelf moeten bepalen. Indien de rode punt niet overeenkomt kunt U de twee schroeven aan de voorkant van de stekker losdraaien, de stekkerhuls een halve slag draaien en de twee schroeven weer vastdraaien.
De KE-LO POWER CORD dient te allen tijde op een geaard stopcontact aangesloten te worden zodat de storingen naar aarde kunnen afvloeien.
Indien U de KE-POWER CORDS – in combinatie met de KE-POWER SOURCE of KE-POWER STRIP – op Uw apparatuur aansluit, zult U merken dat dit een absolute must is en dat de invloed hiervan minstens net zo groot is als een goede interlink of luidsprekerkabel! Dit resulteert in krachtiger lage- en middentonen, opener en schonere hoge tonen, meer details, een betere afbeelding en meer dynamiek.
Zoals elke audiokabel dient ook de KE-LO POWER CORD ingespeeld te worden. Dit proces duurt minimaal 1 maand.

Lengte 1 m € 80,00

 

 

Synergistic Research

Imagine the performance of our award-winning SR Blue Fuse including a dramatic lowering of your system’s noise floor, a significant increase in your system’s soundstage scale and layering, and improved dynamics with a big boost in musicality and refinement. Now imagine a state-of-the-art power cable that beats some of the most expensive power cords in the world at a down to earth price you can afford.

The UEF Blue Power Cable is hand built in our California factory with Blue Fuse technology including Blue Fuse UEF / Graphene Shielding for a dramatic increase in resolution and holographic realism, and the Blue Fuses’ conditioning process that dramatically reduces break-in time so you enjoy an immediate increase in system performance without the wait.

If you’re a veteran audiophile with extensive power cord experience you’ll find the Blue Power Cable to offer a precise yet musical resolution with a low noise floor and easy listening that just sounds right, right out of the box. And if you’re new to aftermarket power cords, you’ll be amazed at its transformative impact. The Blue High Current 10-AWG Power Cable is perfect for all power hungry applications including large mono-block amplifiers, power conditioners or any component you wish to extract maximum performance. All Blue Power Cables are sold with a no question’s asked money back guarantee through participating authorized Synergistic Research retailers.

UEF Blue Power Cord

3 each 3.3 mm² / 12 gauge SR Long-grain Copper Conductor

Ethylene Propylene Dielectric

1,000,000 Volt Quantum Treatment

Treated connectors UEF with Graphene

Gold Plated SR G07 Connectors

Level 2 UEF treated conductors with Graphne

Blue Fuse conditioning process

Hand build time 2 hours

Standard length 1.5 m

Lengte 1,5 m € 549,00

 

 

UEF Blue High Power Cord

3 each 5.3 mm² / 10 gauge SR Long-grain Copper Conductor

Ethylene Propylene Dielectric

1,000,000 Volt Quantum Treatment

UEF and Graphene treated connectors

Gold Plated SR G07 Connectors

Level 2 UEF treated conductors with Graphene

Blue Fuse conditioning process

Hand build time 2 hours

Standard length 1.5 m

Lengte 1,5 m € 649,00

 

vd Hul

Netstroom kabel

Mainsstream AC Power Cord

Hoogwaardige netkabel, dubbel parig met koolstof hybride.

o.a voor versterker componenten

LSC (Linear Structured Carbon) Hulliflex (PVC en Halogeen vrij)

Diameter 15.0mm

Kabelopbouw EU Schuko naar IEC C13

Vermogenscapaciteit 16A

Geleider 3x 2,17 mm²                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Legering OFC+ koper       verzilverd                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Lengte 1,5 m.

€ 339,50

vd Hul

Netstroom kabel

Mainsserver AC Power Cord

Zeer flexibele netkabel, dubbel parig met koolstof hybride.
Voor bron componenten

LSC (Linear Structured Carbon) Hulliflex (PVC en Halogeen vrij)

Diameter 8.0 mm

Kabelopbouw EU Schuko naar IEC C13

Vermogenscapaciteit 6A

Geleider 3x 2,17 mm²

Legering OFC+ koper verzilverd

Kwaliteitsklasse 3. Medium

Uitvoeringgeel

Lengte 1,5 m.

€ 195,00

 

Zekeringen

Certainly, the fuses inside your audio & video equipment are amongst the most underestimated components. These very cheap components have, in the first place, to carry all current that is withdrawn from the mains. Under most circumstances, much money was invested already in expensive to very expensive powercords. No further comments will be necessary to explain, that these crappy fuses will be a bottleneck in your system… Huge enhancements can be achieved with little effort when replacing the stock fuses.

HiFi-Tuning Supreme³ fuses

The caps as well as the melting wire consist of Cardas Low Eddy Copper, fitted in a black ceramic tube. The caps are gold plated to prevent oxidation. These fuses got a cryogen and WA-Quantum treatment. They are fully hand-built in Germany and individually packaged in a luxury box.
The impact on your sound can best be described as a highly musical yet nicely detailed sound. In fact, the good properties of the HiFi-Tuning Ultimate² are improved in this fuse by far.

Great benefits for a relative small investment

Greatly reduced losses

Individually tested

Caps consisting of Cardas Low Eddy Copper, gold plated

Black ceramic body with special fill

Straight melting wire consisting of pure Cardas copper

Cryogen treated

WA-Quantum treated

Available in all usual current ratings Available as 5×20 mm time-delayed only

 

Leverbaar in vele waarden € 45,00

 

 

Synergistic Research Blue

The new SR Blue Quantum Fuse was developed over a two year period and represents our most advanced UEF Technology to date. At its heart is a completely new UEF / Graphene coating that delivers a dramatic increase in resolution and holographic realism over SR Black. And thanks to a new conditioning process, break-in time is cut in half. In fact a brand new out-of-the-box Blue Fuse should significantly out perform a fully broken-in Black Fuse and it only gets better from there with full performance after 200 hrs of continuous power. After just 24 hours, it already starts to open up. From then, it only gets better and better…

How do fuses alter the sound of your system? For over one hundred years people believed electrons flowed like water through a pipe and that once ‘contaminated’ by miles of wire, there was little or nothing that could be done to ‘clean’ the electricity feeding your components. Consider this: the electricity powering your equipment first propagates through a single fuse. This is why significant gains in sound quality are possible when you insert Blue Fuses into each of your components.

Today physicists understand electrons don’t flow at all but rather propagate in a wave of energy that moves along a conductor with a multitude of factors that alters this wave at the quantum level. To understand how electricity travels without electrons ever leaving their respective atoms it is helpful to consider the spectator ‘wave’ at a football match. Even though you can clearly see a wave pattern moving from spectator to spectator as fans raise and then lower their hands (without hands jumping from one person to the next), so too does electricity ‘move’ without electrons ever leaving their atoms. At Synergistic Research they have isolated key factors that affect how electricity propagates by changing the behavior of electrons through Inductive Quantum Coupling methods they collectively call UEF Tech. In fact, UEF Tech is so powerful even an electrical chain several miles long is fundamentally improved with nothing more than a single fuse engineered with our patented UEF Technology.

What to expect during the burn-in process?

Brand new Blue Fuses tend to outperform fully broken in Black Fuses. With Blue Fuses you can expect a mild burn-in during the first 200-300 hours. During this time you should experience a balancing of the soundstage with improved frequency linearity especially in the mid-range and high frequencies.

 

Ceramic body

Silica filled

Brass nickel plated contacts

1,000,000 Volt Quantum Treatment

2nd Stage Rev. 2.0 molecular realignment process

UEF Treatment 2.0

Graphene treated surface

Greatly reduced break in timeTime-delay fuse.

Leverbaar in vele waarden € 149,00 nu leverbaar voor € 125,00

 

Worlds best fuse

Extremely good price/performance ratio

Ceramic body

Silica filled

Brass nickel plated contacts

1,000,000 Volt multi-stage, high-frequency conditioning process

2nd Stage Rev. 2.0 molecular realignment process

UEF Compound

Graphene treated surface

Greatly reduced break in time

Time-delay and fast-acting

Available in all usual current ratings

Dimensions Ø 5×20 mm & Ø 6.3×32 mm

Leverbaar in vele waarden € 159,00

 

Kemp Elektroniks SNS plug

We worden in toenemende mate omringd door talloze elektrische apparaten. Computers, randapparatuur, draadloze telefoons, laadadapters, TV toestellen, spelcomputers, magnetrons, vaatwassers etc. zijn een normaal beeld in de meeste woningen. Al deze apparaten vervuilen het lichtnet met storingen en ruis. Sommige zelfs in sterke mate. Deze lichtnetvervuiling heeft een zeer nadelige – en vaak onderschatte – invloed op de geluids- en beeldkwaliteit van uw audio/video installatie.

De SNS PLUG is inmiddels een klassieker in ons programma en nog altijd een uniek product op de audio markt. Het is de meest simpele en doeltreffende manier om lichtnetvervuiling tegen te gaan. Op een zéér eenvoudige en betaalbare manier realiseert u een schonere en dus betere stroomvoorziening voor uw audio/video installatie. Het resultaat is een duidelijk betere weergave in alle aspecten.

Simpelweg te plaatsen in ieder stopcontact. Hoe dichter bij uw audio/video installatie (bij voorkeur in de A/V verdeeldoos) hoe effectiever de werking. Meerdere SNS pluggen versterken de werking, ook als deze in stopcontacten elders in de ruimte of woning worden geplaatst. Ook uw meterkast (de bron) is een aanrader.

De Shunt Noise Suppressor is ooit ontwikkeld als uitgangsmodule voor onze geavanceerde POWER SOURCE en wordt tevens toegepast in de POWER DC X-TERMINATOR en de POWER STRIP. Het ontwerp bleek echter dusdanig goed te werken dat de ‘losse’ SNS PLUG was geboren. Het behoort al jaren tot een van onze meest succesvolle producten met vele duizenden tevreden klanten!

Parallelfilter, géén dynamiekverlies mogelijk

Onderdrukt lichtnetstoringen

Supersnelle reactietijd over een breed frequentiegebied tot bijna 1gigahertz

Verlaagt de lichtnetimpedantie

7 Traps filtering voor maximaal resultaat

3 Voudige piek- en inductieoverspanningsbeveiliging

Gevuld met AkikoAudioTuningmix (mineralenen en edelstenen) en hars om microfonie en RFI/EMI tegen te gaan

Voorzien van Creaktiv Systems Chip

Kan probleemloos gecombineerd worden met alle andere audiolichtnetproducten

Eenvoudige Plug & Play installatie

 

€ 150,00

 

 

Kemp Elektroniks QA plug

De QA PLUG creërt een nauwkeurig vastgesteld spectrum van natuurlijke hoog- en laagfrequente electromagnetische golven welke de stoorvelden in onze leefomgeving sterk verminderen of zelfs geheel wegnemen. De intensiteit (het effect) van de QA PLUG is traploos instelbaar, afhankelijk van de plaatsing en uw persoonlijke voorkeur. Het in gebruik nemen van de QA PLUG betekent niets meer dan hem in een stopcontact te plaatsen. Plug & Play! Hoe dichter bij uw audio/videoinstallatie (bijvoorbeeld in het stekkerblok) hoe duidelijker het effect. Meerdere QA pluggen, ook elders in de ruimte, versterken de werking.

Het resultaat is een duidelijke verbetering van het realisme, de tastbaarheid en de harmonische rijkdom van de weergave van uw audio/videoinstallatie. Deze verbeteringen zijn niet eenvoudig te meten of in getallen uit te drukkken maar voor ieder paar ogen en oren zeer duidelijk waarneembaar.

Tenslotte kennen de SR PLUG en QA PLUG nog een intrigerende eigenschap; na enige tijd van gebruik is het wegnemen van de QA PLUG nog duidelijker waarneembaar dan het in gebruik nemen ervan. U zult vrijwel onmiddellijk ervaren dat er “iets mist”. Wij beloven u dat u de QA PLUG binnen enkele minuten weer terug wil plaatsen.

Parallel circuit dus géén dynamiekverlies mogelijk

Maakt onder meer gebruik van Quantum Resonance

Theorie(QRT)

Twee circuits (LF en HF) met gescheiden shuntvoedingen

Gevuld met AkikoAudioTuningmix (mineralenen en edelstenen) en hars om microfonie en RFI/EMI

tegen te gaan

WA-Quantum en Creaktiv Systems Chips

Regelbare intensiteit

Kan probleemloos gecombineerd worden met alle andere lichtnetproducten

Meerdere QA PLUGGEN versterken de werking

Eenvoudige ‘plug and play’ installatie

€ 195,00

 

 

Kemp Elektroniks SR plug

De Schumann resonantie is een overal op aarde aanwezig natuurlijk verschijnsel, zwakke electromagnetische golven met een basisfrequentie van 7.83Hz. De toenemende ‘vervuiling’ van de ether met electrosmog tast de natuurlijke Schumann resonantie aan of doet deze zelfs geheel teniet. De SR PLUG creërt een nieuwe Schumann resonantie en herstelt daarmee op dit punt de natuurlijke situatie in onze leefruimte. De intensiteit (het effect) van de SR PLUG is traploos instelbaar, afhankelijk van de plaatsing en uw persoonlijke voorkeur. Het resultaat is een duidelijke verbetering van alle kwalitatieve aspecten van de weergave van uw audio/videoinstallatie. U ervaart meer dynamiek en harmonische rijkdom, een groter en nauwkeuriger stereobeeld met een stillere achtergrond. Video/TV weergave is scherper en contrastrijker met diepere kleuren. Een grotere betrokkenheid en toegenomen realisme zijn voor ons de kernkwaliteiten van de SR PLUG.

Deze verbeteringen zijn niet eenvoudig te meten of in getallen uit te drukken maar voor ieder paar ogen en oren zeer duidelijk waarneembaar!

Tenslotte kennen de SR PLUG en QA PLUG nog een intrigerende eigenschap; na enige tijd van gebruik is het wegnemen van de SR PLUG nog duidelijker waarneembaar dan het in gebruik nemen ervan. U zult de afwezigheid van de SR PLUG direct opmerken. Wij beloven u dat u de SR PLUG binnen enkele minuten weer terug wil plaatsen.
De SR PLUG en de QA PLUG behoren niet voor niets al jaren tot onze meest gewaardeerde producten met vele duizenden tevreden klanten!

Parallel circuit, dus géén dynamiekverlies mogelijk

Kan probleemloos gecombineerd worden met alle andere lichtnetproducten

Genereert een nieuwe 7.83 Hz Schumann resonantie

Regelbare intensiteit

Op de maximale stand worden ook Schumann resonante boventonen gegeneree

Groene LED werkingsindicator

Gevuld met AkikoAudioTuningmix (mineralen en edelstenen) en hars om microfonie en RFI/EMI tegen te gaan

WA-Quantum en Creaktiv Systems Chips

Dunne 2.5 m lange draadantenne voor het maximale resultaat

Meerdere SR PLUGGEN versterken het effect

Eenvoudige ‘plug and play’ installatie

€ 295,00

 

 

Kemp Elektroniks Cylindric fuse cartridge

Moderne installaties voor de stroomvoorziening in woningen maken gebruik van installatie automaten, die afschakelen op basis van stroommeting via magnetisme in geval van overbelasting of kortsluiting. Het voordeel van een automaat is de reset functie, het nadeel is het negatieve klankeffect op uw geluidsinstallatie en op het beeld van de televisie.

Met gepaste trots presenteren wij u onze compromisloze Supreme versie. Deze bevat cryogeen behandelde en verzilverd-vergulde contacten. De Supreme³ Fuses zekering is van HiFi-Tuning. De behuizing is voorzien van een Power Chip. De reservezekeringen zijn de standaard verzilverde versie.

Zeer aan te raden als upgrade voor een bestaand AHP Klangmodul, of standaard Cylindric Fuse Cartridge. Als u reeds een Ultimate² Cylindric Fuse Cartridge bezit, is deze uiterst eenvoudig te upgraden door de beide compartimenten te voorzien van Supreme³ zekeringen.

Het prijsverschil tussen de Ultimate² en Supreme³ CFC lijkt klein, maar audio/video liefhebbers omschrijven dit als “dag en nacht”!

De Supreme audio grade opwaardering van automatische zekering, ouderwetse stop, of zelfs (Ultimate²) Cylindric Fuse Cartridge

Supreme3 Cylindric fuse cartridge

Verzilverd-vergulde contacten voor de beste geleiding

Cryogeen behandeld + gedemagnetiseerd

Twee HiFi-Tuning Supreme³ zekeringen geplaatst

Supreme³ zekering is vooralsnog alleen in 16 A traag leverbaar

inclusief twee verzilverde reserve zekeringen

WA-Quantum Power Chip

Zekering en dubbelpolige schakelaar gecombineerd in één DIN-rail behuizing

CE, IEC, EN, DIN en VDE gecertificeerd

Kabeldoorsnede maximaal 10 mm²

Gewicht 124 g

Afmeting module 36x81x58 mm, zekering 10,3×38 mm

Supreme Cylindric fuse cartridge

Audio Grade opwaardering van automatische zekering, of zelfs ook ouderwetse stop

Verzilverde contacten voor optimale geleiding

Cryogeen behandeld + gedemagnetiseerd

Keramische vlakdraad zekering voor thermische stabiliteit, zwaar verzilverde contactbussen

Trage zekering om te voorkomen dat deze defect raakt tijdens het inschakelen van zware

eindversterkers

Zekering en dubbelpolige schakelaar gecombineerd in één behuizing

Kabeldoorsnede maximaal 10mm²

Afmeting module 36 X 81 X 58 mm, zekering 10×38 mm

CE, IEC, EN, DIN en VDE gecertificeerd

Inclusief reserve zekering

Naast de standaard 16 A zekering, zijn ook 20, 25 en 32 A leverbaar

Op te waarderen met een zilver-vergulde HiFi-Tuning Gold² zekering

Supreme3 Cylindric fuse cartridge € 275,00

Supreme Cylindric fuse cartridge € 100,00

 

Kemp elektroniks Power DC X terminator    

Verwijdert DC-offset van het lichtnet, elimineert brommende en slecht presterende transformatoren

SNS MODULE op de uitgang

3 Voudige beveiliging tegen piek- en inductiespanning

Cryogeen behandelde contacten

Inwendig gevuld met een resonantie dempende hars

Maximale belasting 2000 Watt

Afmetingen 125 X 85 X 165 mm

Gewicht 1.2 kg

Standaard 1 m HI POWER CORD aansluitkabel meegeleverd

€ 399,00