M2 Si

De geïntegreerde M2si-versterker herbergt de befaamde en veelal ongeëvenaarde premium-amp-ervaring in zich tegen een zeer betaalbare prijs. Eveneens beschikkend over onze veel geroemde trickle-down technologie stammend van ons machtige en legendarische vlaggenschip de Titan, plus andere high-end details, zoals massieve metalen bedieningselementen.

De M2si levert 76 watt per kanaal in 8 ohm en 137 watt in 4 ohm. Dit betekent dat de M2si een breed scala aan luidsprekers zal aansturen, zelfs veel vermogen vragende modellen.

Verdere flexibiliteit wordt geboden door de uitstekende connectiviteit van de M2si, die 6 lijnniveau-ingangen en schakelbare doorvoer van thuistheaters omvat. Het beschikt over een klasse A voorversterker podium met een eigen, onafhankelijke voeding, gekoppeld aan een afzonderlijk paar eindversterkers. In feite betekent dit dat de M2si de prestatievoordelen van een pre / power-configuratie biedt met het compacte gemak van een ontwerp met één doos.

De prestaties zijn solide, het is klankmatig goed afgerond en de M2 voelt zich als gezegd comfortabel met een breed scala aan luidsprekers. En het wordt allemaal geserveerd in een elegant, no-nonsense pakket.

 

€ 799,00